marți, 28 iunie 2011

Scatofilii obsedați

Cum populezi cu viață o planetă care are condiții prielnice vieții dar pe care viața încă nu a apărut? Simplu, te duci acolo și ieși până afară să-ți faci nevoile. În miliarde de ani bacteriile din compoziția excrementului se vor răspândi pe toată suprafața planetei și vor evolua până la stagiul la care este acum pământul.
Această ipoteză mă pune pe gândit, oare totul să fi apărut de la un excrement?
Să zicem că toți oamenii de pe pământ, la un moment dat, au bani în egală măsură, nimeni nu are mai mult decât celălalt și fiecare are suficient încât să-și permită orice.
În acest caz cine ar mai spăla buda?
Un răspuns plauzibil acestei întrebări ar fi scatofilii, ei sunt cei care ar propovădui scatofilia de-a lungul maselor, ar avea un mesia martir cu discipoli și o sfântă scriptură (probabil scrisă pe sul). Apoi ar avea tot mai mulți bani în comparație cu ceilalți, ar inventa tot felul de trucuri prin care societatea să aibă nevoie de ierarhie ca apoi să se pună la conducere. Odată ajunși la conducere și-ar impune religia și propriile reguli înrobindu-i pe toți ceilalți și transformând toată lumea într-un excrement.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu